Від закупівлі генераторів для комунальних закладів до обладнання “пунктів незламності”: 6 громад співпрацюватимуть з Програмою USAID DOBRE

Усть-Путильська, Хотинська, Великокучурівська, Вижницька, Глибоцька та Недобоївська братимуть участь у новому етапі співпраці з Програмою USAID DOBRE. Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Враховуючи ситуацію в країні, Програма USAID DOBRE розпочинає з реалізації в громадах проєктів швидкого реагування на виклики, метою яких є допомогти подолати найактуальніші проблеми: від закупівлі генераторів для комунальних закладів до обладнання “пунктів незламності”.
👍 Надалі громади-партнери, за підтримки Програми, зможуть реалізувати проєкти вдосконалення послуг, місцевого економічного розвитку та інші, а також долучитися до численних навчальних заходів, спрямованих на підвищення спроможності громад до розвитку та ефективного управління.
Сталий розвиток територіальних громад, ефективність роботи органів місцевого самоврядування за будь-яких умов є запорукою майбутньої перемоги.
Програма USAID DOBRE продовжує свою роботу в Україні, продовжує допомагати територіальним громадам в 10 областях України бути більш ефективними: покращувати надання послуг населенню, сприяти збереженню та розвитку місцевого бізнесу, вдосконалювати фінансовий менеджмент, активізувати роботу з громадськістю та молоддю тощо.
📎 Програма USAID “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE) – це дев’ятирічна програма, що виконується Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма DOBRE тісно співпрацює зі 100 територіальними громадами (ТГ) у десяти областях України, щоб допомогти їм реалізувати переваги та справитися із викликами, які приносить децентралізація.

Реклама

Залишити коментар