У Чернівцях з концертом виступить композитор і піаніст-неокласик Єгор Грушин

11 лютого, у Чернівцях на сцені Філармонії з новим альбомом “In Time” виступить український композитор і піаніст Єгор Грушин.  Про це повідомили організатори Clever Production.

Єгр Грушин – відомий український композитор і піаніст у стилі неокласика. За понад 10 років творчості Єгор Грушин дав понад 400 концертів і презентував 6 альбомів. Видав збірку фортепіанних творів, став автором саундтреків до українських фільмів та серіалів. Восени 2016 року Єгор Грушин отримав відзнаку за розвиток культури і потрапив у ТОП-100 найвпливовіших людей Львівщини. В 2019 році завершив свій річний тур у підтримку альбому “Ritorno” концертним туром у Китаї, фіналом якого став сольний концерт у Шанхаї.

Шостий авторський альбом “In Time” Єгора Грушина мав бути презентований ще у березні минулого року, але через повномасштабне вторгнення рф вийшов у квітні 2022-го. Відповідно тур перенесли на рік. Альбом вийшов на шведському топовому лейблі альом “1631 Recordings” і вже отримав більше мільйона прослуховувань.

“Окрім презентації альбому, на концерті звучатиме багато нових творів, які написані вже після повномасштабного вторгнення, багато пісень, що навіть ще не були у релізі, тобто слухачі матимуть нагоду почути їх вперше саме на концерті. І все це відбуватиметься у супроводі струнних, разом зі мною виступатимуть хлопці з львівського гурту “Рококо”, – йдеться у повідомлені. 

Частина коштів з проданих квитків та з мерчу, який можна буде придбати на концерті, будуть передані на потреби ЗСУ. Подія відбудеться в рамках туру на підтримку нового альбому.

Концерт відбудеться 11 лютого, у Чернівецькій обласній філармонії ім. Д. Гнатюка о 19:00.

Квитки можна придбати за посиланням:

https://chernovtsy.karabas.com/ua/yegor-grushin-prezentaciya-novogo-albomu-in-time-2

Реклама

Залишити коментар