Двох організаторів вечірок, де знущалися з дівчат, відправили під варту

Двом організаторам вечірок, де знущалися з дівчат, обрали запобіжний захід — тримання під вартою без можливості внесення застави до 1 квітня.

Про це повідомляє «Суспільне» з зали суду.

Блогера Андрія Ярину та Ярослава Домбровського, якого слідчі називають спільником, підозрюють у розповсюдженні порнографічного контенту.

Прокуратура закликала не випускати Ярину під заставу, бо, за словами слідчих, під час обшуку лише в кишені підозрюваного знайшли 4000 доларів.

“Він із хлопцями знімав відео дівчат у непритомному стані, далі розповсюджував у Telegram-каналі. Підозрюваний може переховуватись, може знищити речі та документи, які потрібні слідству. Ярині необхідно обрати запобіжний захід — тримання під вартою”, — сказав прокурор.

На засіданні Ярина сказав, що родом із Хмельницької області, офіційно є безробітним. Звинувачення у ґвалтуваннях він відкидає. Його адвокат назвав справу політичною. Каже, що оголошення підозри та проведення обшуків відбувалися з порушеннями. За словами адвоката, від дівчат заяв не надходило.

Щодо Домбровського прокурори сказали, що в нього була речовина, схожа на наркотики, але це ще перевіряє слідство. Адвокат сказав, що хлопець не мав доступу до Telegram-каналу й ніде не зафіксовано, що він робив фото. Батьки хотіли внести заставу.

“Нікого не знімав, я не маю доступу до соцмереж. Участь у вечірках — єдине, що робив. Я ні до кого не ліз, нікому нічого поганого не зробив”, — сказав Домбровський.

Реклама

Залишити коментар