“Мріяти про майбутнє разом”: на Буковині поліцейські спільно з благодійниками здійснили бажання двох дітей-сиріт

У рамках соціального проєкту “Мріяти про майбутнє разом” правоохоронці та меценати реалізували дитячі бажання ще двох дітей, які належать до соціально незахищених категорій населення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Ювенальні поліцейські ГУНП в Чернівецькій області навідалися до 10-річної Катерини. Вона – сирота, родом з Волновахи, наразі навчається у Лукавецькому ліцеї. Поліцейські приїхали до навчального закладу на службовому автомобілі та зробили дівчинці сюрприз.

Катя втратила батьків внаслідок російської агресії проти України і живе з бабусею на Буковині. Вона виявила бажання взяти участь у  проєкті, написала про свою мрію, яку втілили меценати спільно з поліцейськими та передали дівчинці планшет, зимовий одяг і взуття, а також солодощі. 

13-річний Ярослав народився у  Глибоці і залишився сиротою після смерті своїх батьків внаслідок хвороб. Наразі хлопцем опікується старша сестра. Він навчається у ліцеї, займається спортом і мріє стати футболістом. Тому благодійники подарували Ярославу фірмовий спортивний костюм, м’яч, кросівки, солодощі. 

Поліцейські систематично долучають хлопчика до участі у різних спортивних змаганнях і турнірах.

Реклама

Залишити коментар