Усі відомства подадуть у ДПСУ списки чиновників, яким можна виїжджати за кордон – Немчінов

Усі відомства, відповідно до ухваленої урядом постанови, зобов’язані відтепер подати Державній прикордонній службі списки посадових осіб, яким дозволено виїжджати за кордон.

Про це міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов повідомив у щотижневому блозі.

“Усі відомства зобов’язані подати Державній прикордонній службі списки таких посадових осіб і, відповідно, здійснюватиметься пропуск через державний кордон. Тільки ті, хто має на це дозвіл та має вагомі підстави. А саме лікування, опікунство та інше, що прописано в цій постанові”, – сказав Немчінов.

За його словами, постанову «Про внесення змін до Правил перетинання державного кордону громадянами України» Кабінет Міністрів ухвалив 27 січня. Нею міністерствам, центральним та місцевим органам виконавчої влади, іншим державним органам, органам місцевого самоврядування, керівникам суб’єктів господарювання доручено подати в триденний строк до Адміністрації Державної прикордонної служби списки осіб, яким дозволено виїзд, із зазначенням прізвища, імені, по батькові (за наявності) особи, дати народження, займаної посади. Іншим виїзд заборонений.

Водночас міністр наголосив на необхідності убезпечення державних службовців на роботі.

“Прохання не ігнорувати повітряну тривогу, дотримуватися всіх норм безпеки та відповідно реагувати на виклики”, – закликав представник уряду.

Реклама

Залишити коментар