Постраждали п’ятеро людей, двоє з них – неповнолітні: на Буковині трапилися 3 ДТП

Протягом вихідних на території міста, Чернівецького та Вижницького районів унаслідок аварій постраждали п’ятеро людей, двоє з них – неповнолітні. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження. Потерпілих медики госпіталізували до лікарень для встановлення діагнозів та надання їм відповідної допомоги. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У суботу 28 січня, по вулиці Руській у Чернівцях 25-річний водій “Renault” наїхав на 62-річного пішохода, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. Потерпілого з переломом кісток тазу госпіталізували до лікарні. 

Наступного дня, у неділю 29 січня, аварія трапилася у селі Іспас. 38-річний житель села Банилів, керуючи автомобілем “Skoda Octavia”, не вибрав безпечної швидкості, та здійснив наїзд на пішохода. 53-річна місцева жителька переходила дорогу не у встановленому місці. Після зіткнення кермувальник наїхав на припарковане на узбіччі “BMW”, відтак – його авто загорілося. Пожежу локалізували рятувальники, а двох потерпілих, пішохода та 28-річного пасажира “Skoda Octavia” з політравмами, лікарі доправили до Вижницької районної лікарні.

Увечері цього ж дня у межах села Нові Бросківці Чернівецького району 48-річний водій “Skoda Fabia” не впорався з керуванням та зіткнувся із автомобілем “ВАЗ 2107” під керуванням 22-річного місцевого жителя. Унаслідок ДТП постраждали двоє неповнолітніх пасажирок “ВАЗ 2107” віком 15 і 16 років. Для надання відповідної допомоги лікарі госпіталізували дівчат до медичного закладу. 

За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають досудове розслідування. 

Реклама

Залишити коментар