Незаконно зберігав наркотики: у Вижницькому районі працівники поліції викрили буковинця

У жителя селища Путила поліцейські виявили наркотичні таблетки. Вилучене правоохоронці направили на експертизу. За незаконне зберігання наркотичних засобів і психотропних речовин чоловіку загрожує до 5 років обмеження волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Учора 25 січня поліцейські патрулюючи територію обслуговування зупинили підозрілого чоловіка. Під час перевірки документів у 30-річного місцевого жителя поліцейські виявили 13 таблеток “Subutex”.

Для документування вказаного правопорушення на місце інциденту прибула слідчо-оперативна група цього ж відділення. Правоохоронці вилучили у буковинця заборонені наркотичні речовини та направили їх на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За цим фактом дізнавачі поліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, кваліфікованому за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар