Упродовж вихідних рятувальники ліквідували 8 пожеж

Минулими вихідними, протягом 21-22 січня у Чернівецькій області виникли 8 пожеж. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Уранці, 22 січня у селі Верхні Петрівці Петровецької територіальної громади Чернівецького району загорівся житловий будинок. Пожежу помітив власник вже тоді, коли вогонь повністю охопив дерев’яну споруду. Площа пожежі склала 160 кв.м. За викликом на місце події направили рятувальників 12 державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежно-рятувальні підрозділи з сіл Верхні Петрівці, Нижні Петрівці, Їжівці, Буденець. Вогенеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття, врятувавши від полум’я поруч розташовану господарську будівлю. Вогонь знищив житловий будинок. Причина пожежі встановлюється.

Увечері того ж дня у селі Зруб-Комарівці Сторожинецької територіальної громади Чернівецького району теж сталася пожежа в житловому будинку. Пожежу ліквідували вогнеборці з міста Сторожинець та місцевих пожежно-рятувальних підрозділів сіл Давидівка, Стара Жадова, Комарівці. Внаслідок пожежі знищено покрівлю та перекриття будинку. Причина пожежі встановлюється.

Загалом упродовж вихідних днів на території Чернівецької області було ліквідовано 8 пожеж. Більшість пожеж сталося у житловому секторі й мали місце у Вижницькому, Чернівецькому районах та місті Чернівці. Одну пожежу було ліквідовано на  відкритій території у Вижницькому районі.

Реклама

Залишити коментар