На КБФ виступить лауреатка Нобелівської премії миру Олександра Матвійчук

У понеділок, 23 січня, з нагоди Дня Соборності України у столиці зберуться учасники Київського Безпекового Форуму, заснованого Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну».

З почесною лекцією виступить лауреатка Нобелівської премії миру 2022 року, голова Центру громадянських свобод Олександра МАТВІЙЧУК.

До дискусії про війну, перемогу та майбутнє планують долучитися відомі політики, журналісти, військові, дипломати. Зокрема, серед учасників заявлені голова правління Української Гельсінської спілки з прав людини Євген ЗАХАРОВ, президент Українського ПЕН, головний редактор UkraineWorldVolodymyr Yermolenko, громадський діяч Валерій Пекар, журналіст Віталій Портников, письменниця Олена СТЯЖКІНА.

У рамках події виступатимуть Надзвичайний і Повноважний Посол Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджит А. БРІНК, Голова Київського Безпекового Форуму, Прем’єр-міністр України у 2014-16 роках Арсеній Яценюк.

Модератор – директор КБФ Danylo Lubkivsky.

Пряму трансляцію самого форуму ви зможете побачити у прямому етері телеканалу ТВА, який є інформаційним партнером КБФ. Початок трансляції у понеділок о 17.00

Реклама

Залишити коментар