Викрав банківську картку та два мобільних телефони: судитимуть неповнолітнього чернівчанина

Слідчі поліції зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності 15-річного жителя Чернівців, який заволодів банківською карткою та двома мобільними телефонами заявників. Сума завданих збитків становить понад 7000 гривень. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У грудні минулого року на спецлінію “102” звернулася буковинка і повідомила, що невідома особа в одному із магазинів у Чернівцях заволоділа її банківською карткою, яку вона загубила. Згодом інші заявниці повідомили про крадіжку двох мобільних телефонів “iPhone” і “Redmi”. 

Внаслідок проведених спеціальних поліцейських заходів співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили особу порушника. Ним виявився 15-річний чернівчанин. Хлопець зізнався, що скористався знайденою на землі карткою під час розрахунку у магазині, а також викрав мобільні телефони та розпорядився ними на власний розсуд. 

Загальна вартість завданих збитків заявницям становить понад 7 тисяч гривень. 

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт щодо буковинця за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених:

– частиною 4 статті 185 (Крадіжка); 

– частиною 1 статті 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального Кодексу України. 

Реклама

Залишити коментар