Хотів перетнути кордон з фальшивими документами: на Буковині викрили ухилянта

У Дністровському районі поліцейські викрили жителя Харківської області, який намагався виїхати за кордон з фальшивими документами. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Протиправні дії 22-річного уродженця Харківської області правоохоронці задокументували 14 січня на міжнародному пункті пропуску через державний кордон України для автомобільного сполучення “Мамалига” у Дністровському районі. 

Чоловік під час проходження митного контролю пред’явив для перевірки фальшиві тимчасове посвідчення військовозобов’язаного й довідку військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби із виключенням з військового обліку, які замовив у невідомої особи через мережу Інтернет.

Поліцейські затримали чоловіка у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.  

Cлідчі відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції повідомили порушнику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами 3 та 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Документи з ознаками підробки правоохоронці вилучили та направили для проведення відповідної експертизи. Тривають досудові розслідування.

Реклама

Залишити коментар