Хотів перетнути кордон з фальшивими документами: на Буковині викрили порушника з Миколаєва

Правоохоронці викрили чоловіка, який за допомогою фальшивих документів намагався виїхати з України у період воєнного стану. За вказаним фактом поліцейські проводять досудове розслідування. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

14 січня на міжнародному пункті пропуску через державний кордон України для автомобільного сполучення “Мамалига” у Дністровському районі під час проходження митного контролю 38-річний житель міста Миколаїв використав документи з ознаками підробки.

При перетині державного кордону з Молдовою порушник пред’явив для перевірки фальшиві тимчасове посвідчення військовозобов’язаного й довідку військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби із виключенням з військового обліку.

Поліцейські затримали чоловіка у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Cлідчі відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції повідомили порушнику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами 3 та 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Документи з ознаками підробки правоохоронці вилучили та направили для проведення відповідної експертизи. Тривають досудові розслідування.

Реклама

Залишити коментар