327 доба героїчного протистояння: ЗСУ ліквідували ще 790 загарбників

Триває триста двадцять сьома доба російського широкомасштабного вторгнення. Окупанти ведуть наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках та зазнають значних втрат у живій силі. Так, за добу ЗСУ ліквідували майже 800 загарбників. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Верхньокам’янське, Краснополівка, Спірне, Сіль, Бахмут, Кліщіївка, Новобахмутівка, Велика Новосілка, Пречистівка, Красногорівка, Побєда, Новомихайлівка, Водяне, Майорськ та Мар’їнка на Донеччині.

Минулої доби окупанти завдали 2 ракетних удари та здійснили понад 55 артилерійських обстрілів , зокрема, по цивільній інфраструктурі Запорізької, Дніпропетровської та Херсонської областей.

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог обстріляв райони 23 населених пунктів. Серед них – Дворічна, Котлярівка, Крохмальне, Берестове і Кислівка Харківської області та Новоселівське, Стельмахівка, Невське, Кузьмине і Червонопопівка на Луганщині. На Бахмутському напрямку вогневого ураження зазнали райони понад 25 населених пунктів. Зокрема це – Спірне, Озарянівка, Кліщіївка, Івано-Дар’ївка, Соледар, Бахмут, Дружба Нью-Йорк та Північне Донецької області.

Реклама

Залишити коментар