Обленерго запровадило погодинний графік відключень на Буковині

Сьогодні, 15 січня, на Буковині діють графіки погодинних відключень. Як повідомили в АТ “Чернівціобленерго”, через вчорашні обстріли доведений обсяг дозволеного навантаження для області на сьогодні відчутно нижчий, ніж минулими днями.

Графік вдалося скласти завдяки відносно невеликому рівню споживання через вихідний день. Графік, актуальний на 13 годину, виглядає так:

Зображення завантажується...

Варто розуміти, що зі збільшенням витрат електроенергії в нашій області можуть бути застосовані екстрені відключення.

Через масований обстріл 14 січня ситуація в енергосистемі ускладнилася. Дефіцит потужності зріс, оскільки вчора були пошкоджені об’єкти електрогенерації. Наступні кілька днів будуть важкими для всіх регіонів. Поки не вдасться відновити пошкоджені об’єкти і налагодити роботу енергосистеми хоча б до попереднього, до останнього обстрілу, рівня. У деяких областях усі ці дні діятимуть екстрені відключення.
Як буде складатися ситуація в Чернівецькій області, залежатиме від рівня споживання буковинців та роботи енергосистеми загалом, – наголосили в енергокомпанії.

Дізнатися, до якої групи споживачів увійшла ваша адреса, ви можете: у файлі Excel – для міста Чернівці; у файлі Excel – для районів області.

Реклама

Залишити коментар