На Буковині через недотримання правил пожежної безпеки помер чоловік

12 січня в житловому будинку в селі Чагор Чагорської територіальної громади Чернівецького району виникла пожежа внаслідок недотримання правил пожежної безпеки при використанні електрообігрівача. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Власник увімкнув електрообігрівач для обігріву помешкання та ліг спати. Через певний час обігрівач загорівся та спричинив пожежу, які помітили сусіди та викликали рятувальників. На місце події прибули вогнеборці пожежно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та місцевий пожежний підрозділ села Чагор.

Зайшовши всередину будинку вогнеборці виявили тіло власника вже без ознак життя. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Цього ж дня внаслідок короткого замкнення електромережі горіла літня кухня зблокована з гаражем в селі Мамаївці Мамаївської територіальної громади Чернівецького району. Рятувальники ліквідували пожежу та врятували будівлю від вогню. Ще одну пожежу рятувальники ліквідували в місті Чернівці, де горів сміттєвий контейнер.

Реклама

Залишити коментар