Коротке замкнення електромережі: у Мамаївцях сталася пожежа, вогнеборці врятували двох дітей

9 січня до Служби порятунку поступило повідомлення про пожежу в одній з квартир багатоповерхового житлового будинку в селі Мамаївці Мамаївської територіальної громади Чернівецького району. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Як з’ясувалось, причиною займання стало коротке замкнення електромережі в одній з кімнат квартири. Власниця помітивши пожежу, викликала рятувальників.

Під час пожежі утворилося сильне задимлення, виникла загроза для життя людей. Першочерговим завданням для рятувальників було проведення евакуації мешканців будинку.

В одній із квартир рятувальники виявили двох дітей, які через сильне задимлення не могли покинути приміщення. Вогнеборці допомогли дітям вийти з будинку в безпечне місце.

В подальшому дітей було госпіталізовано до лікувального закладу із ознаками отруєння чадним газом.

Пожежа була ліквідована рятувальниками в тих межах, в яких її застали на момент прибуття на площі 50 кв.м.

Того ж дня рятувальники ліквідували ще одну пожежу, яка виникла внаслідок короткого замкнення електромережі, в селі Довжок Новоселицької територіальної громади Чернівецького району. Інші пожежі було ліквідовано пожежно-рятувальними підрозділами в Чернівецькому та Дністровському районах та місті Чернівці.

Реклама

Залишити коментар