Книга чернівчанина Юрія Чорнея отримала Почесну відзнаку премії імені Шолом-Алейхема

Роман номінанта премії імені Шолом-Алейхема 2022 року Юрія Чорнея “Вернон Кресс. Життя під прикриттям”, отримав спеціальну Почесну відзнаку Премії.

Наприкінці грудня 2022 року у місті Києві Міністерство культури та інформаційної політики України та Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти провели урочисту церемонію вручення премій за досягнення у сфері культури і мистецтва лауреатам 2022 року.

Під час урочистої церемонії презентували документальний роман номінанта премії імені Шолом-Алейхема 2022 року Юрія Чорнея “Вернон Кресс. Життя під прикриттям”, який отримав спеціальну Почесну відзнаку Премії.

Нагадаємо, книгу Юрія Чорнея “Вернон Кресс. Життя під прикриттям” видали у чернівецькому видавництві “Наші книги” в рамках обласної програми підтримки книговидання Чернівецької ОВА.

Довідково: Премія імені Шолом-Алейхема присуджується письменникам, перекладачам, сценаристам, драматургам за кращі літературно-мистецькі твори, які популяризують духовно-культурні надбання українського та єврейського народів та сприяють поширенню позитивного іміджу України у світі.

Реклама

Залишити коментар