Пограбував крамницю в новорічну ніч: на Буковині затримали зловмисника

У Вижницьокому районі поліцейські затримали чоловіка за таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням та вилучили у нього викрадені речі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

До поліції надійшло повідомлення від 64-річної жительки селища Путила. Зі слів заявниці, у новорічну ніч, невідома особа проникла до приміщення магазину, звідки викрала понад 10 пляшок спиртного, тютюнові вироби та продукти харчування.

На місці злочину поліцейські відділення № 1 (смт Путила) Вижницького районного відділу поліції провели необхідні першочергові слідчі дії, за результатами яких встановили особу зловмисника. Ним виявився 38-річний житель села Киселиці.

Працівники поліції затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Вижницької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За клопотанням правоохоронців суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар