У Чернівцях під час пожежі загинула жінка

Пожежа з трагічними наслідками трапилася в місті Чернівці.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

31 грудня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про загоряння у квартирі на 3 поверсі триповерхового житлового будинку на вул. Шиллера. Пожежу виявили сусіди, позаяк її площа була незначною, вони ліквідували пожежу за допомогою підручних засобів до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. На місці події було виявлено тіло власниці квартири вже без ознак життя. Тіло загиблої направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. За попередніми висновками фахівців причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

Цього ж дня виникла пожежа в житловому будинку в селі Оршівці Неполоківської ТГ Чернівецького району. Як з’ясувалося, причиною пожежі став залишений без нагляду ввімкнений електрообігрівач. Пожежу помітив власник, який перебував на подвір’ї біля будинку. До приїзду рятувальників чоловік намагався самотужки впоратися з вогнем, однак всі його зусилля виявилися марними, окрім того, він травмувався отримавши опіки. Вогнеборці ліквідували пожежу, врятувавши будівлю від вогню. У результаті пожежі вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку та меблі. Площа пожежі склала 25 кв. м.

Інший випадок, де на пожежі травмувалася людина, трапився в обласному центрі. 1 січня пожежа виникла в літній кухні зблокованій з житловим будинком по вулиці Майданського. За попередніми висновками фахівців причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем сина власниці будівлі. Родичі які проживають поруч у житловому будинку, виявили пожежу, викликали рятувальників та допомогли потерпілому вийти з будівлі. Медики, які прибули на місце події надали всю необхідну допомогу потерпілому. Пожежу було ліквідовано рятувальниками 3 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону.

Інші пожежі були ліквідовані пожежно-рятувальними підрозділами в місті Чернівці, Чернівецькому та Вижницькому районах області.

dsc07882.JPG
Реклама

Залишити коментар