Школярка-псевдопродавчиня: поліцейські знайшли буковинку, яка ошукала жительку Полтавщини

У серпні минулого року до поліції надійшло повідомлення від 40-річної жительки Полтавської області про те, що невідома особа шахрайським шляхом заволоділа її грошима. За протиправні дії правопорушниці загрожує до трьох років обмеження волі. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Провопорушницею виявилася 16-річна жителька села Банилів. Поліцейські з’ясували, що школярка створила Інтернет-магазин в одній із соцмереж, де розміщувала фото одягу та взуття, доступного для продажу. Заявниця перерахувала їй 1900 гривень за взуття, та не отримала куплений товар. При цьому гроші псевдопродавчиня не повернула і припинила з потерпілою переписку. 

Дізнавачі поліції завершили досудове розслідування відносно школярки. Їй інкримінують вчинення проступку, передбаченого частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. 

Правоохоронці нагадують буковинцям про необхідність перевіряти інформацію щодо Інтернет-магазинів чи продавців перед здійсненням покупки. Ніколи не здійснюйте передоплати за товари і послуги та не користуйтеся сумнівними сайтами оголошень.

Реклама

Залишити коментар