Внаслідок пожеж на Буковині загинуло двоє людей

Під час ліквідації пожеж на Кельменеччині та у Чернівцях рятувальники виявили тіла двох чоловіків без ознак життя. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Увечері 23 грудня у селі Бурдюг Кельменецької територіальної громади Дністровського району горів житловий будинок.

За попередніми висновками фахівців, до пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Внаслідок перекалу печі почали тліти речі, розташовані неподалік, вогонь поширився на площу 50 кв.м. Пожежу помітили сусіди та викликали рятувальників.

За вказаною адресою прибули черговий караул 10 державної пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Іванівці.

Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили всередині будинку без ознак життя власника, 1941 року народження. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.

Уночі 26 грудня у місті Чернівці на території садового товариства “Лісова поляна” виникла пожежа у дачному будинку. Площа пожежі склала 140 кв.м.

Вогонь помітили сусіди вже тоді, коли він повністю охопив будинок, та зателефонували на спецлінію 101. Рятувальники, прибувши на місце події, під час ліквідації пожежі виявили в будинку тіло чоловіка, 1975 року народження. Він був вже без ознак життя.

Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Причина пожежі встановлюється.

Крім цих, упродовж вивідних було ліквідовано ще 6 пожеж, які мали місце у всіх районах області.

Реклама

Залишити коментар