Підробив документи та пропонував хабар прикордонникам: буковинські слідчі повідомили про підозру чернівчанину

Правоохоронці викрили чоловіка, який за допомогою фальшивих документів намагався виїхати з України у період воєнного стану. За вказаним фактом слідчі поліції проводять досудове розслідування. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

20 грудня на контрольно-пропускному пункті “Порубне” у селі Тереблече Чернівецької області під час проходження митного контролю 38-річний чернівчанин використав документи з ознаками підробки.

При перетині державного кордону з Румунією порушник пред’явив для перевірки фальшиві тимчасове посвідчення військовозобов’язаного й довідку військово-лікарської комісії та запропонував неправомірну вигоду прикордонникам.

Cлідчі відділення № 4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції повідомили порушнику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами 3 та 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) і частини 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Фото ілюстартивне.

Реклама

Залишити коментар