Порушили правила пожежної безпеки при облаштуванні та експлуатації печі: у Чернівцях сталися 2 пожежі

21 грудня у місті Чернівці сталося дві пожежі у житловому секторі. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Чернівецькій області.

Так, на вул. Вашківській горів житловий будинок. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

Вогонь помітили сусіди та викликали рятувальників. Вогнеборці 1 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу на площі 30 кв.м, врятувавши від знищення будинок.

Полум’я пошкодило електроприлади, господарське приладдя, речі домашнього вжитку.

На вул. В. Александрі сталася пожежа в літній кухні. Площа пожежі склала 50 кв.м. За попередніми висновками фахівців, до пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при облаштуванні печі: димар печі був обкладений легкозаймистими матеріалами, які загорілися.

Пожежу помітили господарі та зателефонували на спецлінію 101. За вказаною адресою прибули рятувальники 3 державної пожежно-рятувальної частини та ліквідували пожежу.

Своїми діями вогнеборці врятували від знищення будівлю літньої кухні. Внаслідок пожежі пошкоджено дерев’яні балки, стіну будівлі.

Реклама

Залишити коментар