Напав, побив металічною трубою, викрав телефон та втік: у Чернівцях поліцейські затримали грабіжника

В обласному центрі поліцейські оперативно затримали грабіжника, який напав на чернівчанина. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

20 грудня до поліції звернувся 54-річний чернівчанин та повідомив, що невідомий завдав декілька ударів кулаками і металічною трубою по різних частинах тіла, після чого заволодів мобільним телефоном та втік.  

Правоохоронці впродовж години встановили особу та місцезнаходження грабіжника. З’ясувалося, що 20-річний уродженець Закарпатської області переховувався від правоохоронців у підвалі багатоповерхівки. 

Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. 

Речові докази протиправної діяльності правоохоронці вилучили та затримали зловмисника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Чернівецького районного управління поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Крім цього, звернулися до слідчого судді з клопотанням про обрання підозрюваному виняткового запобіжного заходу – «тримання під вартою». За ухвалою суду зловмисника арештували без можливості внесення застави. За скоєне в умовах воєнного стану чоловіку загрожує ув’язнення строком до 10 років.

Реклама

Залишити коментар