ДТП у Чернівцях: позашляховик зіткнувся з двома автівками, серед потерпілих – малолітні діти

Під час зіткнення позашляховика з двома автомобілями постраждали троє учасників аварії, серед яких і малолітні діти. Для з’ясування причин і обставин дорожньо-транспортної пригоди слідчі поліції проводять досудове розслідування. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Аварія сталася 21 грудня приблизно о 14 годині на вулиці Лукіяновича обласного центру. 

Попередньо правоохоронці встановили, що 57-річна кермувальниця автомобіля “Land Rover” виїхала на смугу зустрічного руху і допустила зіткнення з “ВАЗ 2121”. Продовжуючи рух зустрічною смугою, позашляховик зіткнувся ще й з легковиком “Volkswagen”, який їхав позаду “ВАЗу”.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали двоє 10-річних пасажирів автомобіля “Volkswagen”. У одного з хлопчиків лікарі діагностували перелом бедра та стегнової кістки, в іншого – забій м’яких тканин голови. Також постраждала і водійка “Land Rover” – із переломом ребер її госпіталізували до лікарні.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Реклама

Залишити коментар