Зеленський нагородив захисників Бахмута та побував на передових позиціях

Президент Володимир Зеленський під час поїздки в Донецьку область поспілкувався з військовими, які обороняють Бахмут, відвідав передові позиції однієї з бригад, заслухав доповідь про оперативну обстановку та вручив державні нагороди захисникам.

Про це повідомив прессекретар глави держави Сергій Никифоров у Фейсбуці.

“Володимир Зеленський здійснив робочу поїздку до Донецької області, де зустрівся з українськими військовими, які обороняють місто Бахмут”, – зазначив речник.

За його словами, Президент відвідав передові позиції однієї з механізованих бригад, особовий склад якої протистоїть ворогу на підступах до міста, і заслухав доповідь командира про оперативну обстановку, матеріально-технічне забезпечення та пропозиції щодо подальших дій.

Никифоров поінформував, що Зеленський, перебуваючи в районі ведення бойових дій, подякував українським воїнам за мужність, стійкість і міцність, які вони демонструють, відбиваючи атаки ворога.

Президент вручив державні нагороди воїнам механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових, танкових, артилерійських та аеромобільних підрозділів.

Глава держави та присутні також вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих на полі бою героїв.

Президент Володимир Зеленський запевнив, що пишається, як і вся Україна, захисникам Бахмута, які своєю хоробрістю доводять, що українці вистоять і свого не віддадуть.

Про це глава держави написав у Телеграмі.

“Фортеця Бахмут. Наші. Непокірні перед ворогом. Які своєю хоробрістю доводять, що ми вистоїмо і свого не віддамо. Україна пишається вами. Я пишаюсь! Дякую за мужність, стійкість та міцність, яку демонструєте у відбитті ворожих атак”, – підкреслив Президент.

Реклама

Залишити коментар