Путін обговорить з Лукашенком залучення Білорусі до війни проти України – Наєв

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв вважає, що в ході візиту президента рф володимира путіна до Білорусі йтиметься про більш широке залучення збройних сил Білорусі до війни проти України, зокрема на суходолі. 

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

“Нещодавно очільник Кремля провів службову нараду з керівництвом збройних сил РФ, в ході якої, як він особисто зазначив, розглядав пропозиції військового командування на найближчі та середньострокові перспективи. Відразу після цього він спланував зустріч з керівництвом республіки Білорусь, яка відбудеться незабаром. На наш погляд, в ході цієї зустрічі будуть відпрацьовуватися питання подальшої агресії проти України та більш широкого залучення збройних сил республіки Білорусь до операції проти України, зокрема, на нашу думку, і на суходолі”, – наголосив командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Нагадаємо, 19 грудня путін планує відвідати Мінськ з широкою урядовою делегацією. Планується спершу зустріч за участі усіх міністрів, після того зустріч лукашенка й путіна сам на сам, а далі пресконференція.

Реклама

Залишити коментар