600 тисяч мешканців Київщини досі без світла – ОВА

У Київській області поступово відновлюють теплопостачання після російських обстрілів, водночас екстрені вимкнення електроенергії тривають – понад 600 тисяч людей досі без світла. 

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба в етері національного телемарафону.

“Київщина продовжує відновлюватися після ракетних обстрілів. На жаль, на цей момент у нас з електроенергією може бути лише половина споживачів Київської області. Відповідно 50% зараз без електроенергії. Але це не постійно ті ж самі абоненти. Йде переключення. Ці дві доби люди (енергетики – ред.) працюють цілодобово, щоб відновити подачу електроенергії. Планується, що ми повернемося до планових відключень десь на вівторок (20 грудня – ред.)”, – наголосив Кулеба.

Водночас голова ОВА зазначив, що наразі без світла залишаються понад 600 тисяч людей.Вийти на графіки, на які область вийшла буквально 3 дні тому, енергетики наразі не можуть. Найбільше від російських ударів постраждали Білоцерківський район і місто Біла Церква та Броварський район і місто Бровари.

За словами Кулеби, о 4 ранку 18 грудня в Білій Церкві відновили теплопостачання, а напередодні у Броварах відновили електропостачання.

Фото: ілюстративне, УНІАН

Реклама

Залишити коментар