Згоріла прибудова, покрівля житлового будинку та речі: наслідки пожежі у Красноїльську

Уночі, 15 грудня в смт Красноїльськ Чернівецького району загорівся житловий будинок з прибудовою. Про це повідомляє ДСНС у Чернівецькій області. 
За попередніми висновками фахівців, пожежа виникла в приміщенні котельні, що знаходилась в прибудові, згодом по спільному даху вогонь поширився на житловий будинок. Площа пожежі склала 180 кв.м. Полум’я помітили власники та зателефонували на спецлінію 101.
Вогнеборці ліквідували пожежу, врятувавши будинок від знищення. В результаті пожежі згоріли прибудова, покрівля житлового будинку, речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюють.
Також учора до Служби порятунку надійшло повідомлення від поліції про пожежу, яка ймовірно сталася 12 грудня. На місці якої виявили тіло чоловіка. Пожежа мала місце у квартирі на вул. М. Коцюбинського у місті Чернівці.
За попередніми висновками фахівців, причиною виникнення загорання стала необережність власника під час паління. Площа пожежі була невеликою, загорання самоліквідувалось, тому пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликали. Коли до чоловіка прийшли навідатись родичі, вони виявили ознаки горіння в квартирі та власника, 1964 року народження, вже без ознак життя. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.
Решта пожеж було ліквідовано в житловому секторі у Чернівецькому районі та місті Чернівці.
Реклама

Залишити коментар