У будівлі поліції у Варшаві вибухнув один із подарунків, який привезли з України

У Варшаві в приміщенні Головного управління національної поліції 14 грудня стався вибух. Це був один із подарунків, який отримав голова органу під час робочого візиту в Україну.

Про це пише RMF 24 із посиланням на заяву Міністерства внутрішніх справ країни.

Там вказують, що внаслідок учорашнього вибуху в управлінні поліції в одній кімнаті на першому поверсі обвалилася стеля. Пошкоджено також кімнати вище, аж до другого поверху, де має свій кабінет генерал Ярослав Шимчик.

Після вибуху генерала Шимчика госпіталізували. Повідомляється, що він отримав незначні тілесні ушкодження та перебуває під наглядом.

Також незначні поранення отримав цивільний співробітник командування, якого не госпіталізували. Також постраждала ще одна людина.

Відомство вказує, що під час візиту в Україну генерал Шимчик зустрівся з керівництвом місцевої поліції та екстрених служб.

“Це був подарунок одного з керівників українських служб”, — йдеться у повідомленні.

Про який саме подарунок йдеться, не уточнили. За неофіційною інформацією, як пише видання, це був гранатомет.

Польська сторона звернулася до української з проханням надати пояснення, зазначили у польському відомстві. Справою від початку займаються прокуратура та відповідальні служби.

Як пише RMF FM, справу відкрили за «спричинення ненавмисного вибуху, що загрожує життю чи здоров’ю людей, чи майну в особливо великих розмірах». Слідчі вже оглянули місце вибуху.

Реклама

Залишити коментар