Зберігав наркотики та боєприпаси: правоохоронці повідомили про підозру буковинцю

У жовтні цього року співробітники відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції викрили 57-річного буковинця, який за місцем проживання зберігав канабіс, набої та банку з порохом.  Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 57-річного жителя Клішковецької громади, поліцейські виявили та вилучили поліетиленовий пакет і тубус з нарковмісною речовиною рослинного походження, саморобний пристрій для викурювання. Крім того, співробітники поліції знайшли 4 набої та банку з порохом, які чоловік зберігав без відповідних дозвільних документів.

Усе вилучене поліцейські направили для проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Відповідно до висновків експерта вилучена речовина рослинного походження, що містилася в пакеті та тубусі є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено – канабісом. Також за результатами проведених експертиз вилучили патрони, призначені для нарізної вогнепальної зброї, а сипуча речовина це нітроцелюлозний порох, вагою майже 150 грамів.

За вчинення таких правопорушень чоловіку загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Реклама

Залишити коментар