Зірвала сережки з вух 80-річної пенсіонерки: нападниці загрожує до 15 років позбавлення волі

У вересні цього року на одній із вулиць обласного центру невідома жінка зірвала сережки з місцевої жительки і втекла з місця злочину. Вже протягом години оперативники Чернівецького райуправління поліції розшукали та затримали зловмисницю. Слідчі поліції провели досудове розслідування, з’ясували всі обставини злочину та скерували до суду обвинувальний акт.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Інцидент стався опівдні 18 вересня на вулиці Пилипа Орлика у Чернівцях. Зловмисниця підбігла ззаду до 80-річної чернівчанки й зірвала з вух сережки. Коли поліцейські розшукали 50-річну нападницю – вилучили в неї прикраси потерпілої.

Відповідно до висновку експерта, внаслідок нападу пенсіонерка отримала тілесні ушкодження, що призвели до короткочасного розладу здоров’я.

За результатами досудового розслідування правоохоронці інкримінують зловмисниці вчинення злочину, передбаченого частиною 4 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. За скоєння розбійного нападу в умовах воєнного стану жінці загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.

Реклама

Залишити коментар