Польща планує розмістити нові корейські танки на кордоні з рф

Польща має намір розмістити нові корейські танки К2 на північному сході Вармінсько-Мазурського воєводства, що поблизу кордону з калінінградською областю росії. Про це пише Укрінформ.

“Невипадково першим підрозділом, який отримав на озброєння танки К2, стала 20-та механізована бригада… Батальйон танків К2 буде розміщено в Мазурах, а також такий підрозділ буде створено в Оструді, де незабаром розпочнеться відновлення ліквідованого у 2011 році танкового батальйону”, — сказав Блащак під час церемонії передачі перших десяти танків 20-й механізованій бригаді, яка дислокується в місті Моронг на півночі Польщі, що поблизу кордону з калінінградською областю росії.

Міністр додав, що польські військові добре підготовлені для захисту Батьківщини, “про що свідчить їхня щоденна служба, зокрема на кордоні Польщі та білорусі і Польщі й калінінградської області росії”.

За словами Блащака, частина екіпажів танків ще проходить навчання в Кореї і після завершення тренувань “вони будуть готові застосовувати цю техніку і стримувати агресора”.

Реклама

Залишити коментар