Компанія Coca-Cola разом з партнерами виділили 4,7 млн євро на постачання продуктових наборів українцям

Компанія Coca-Cola разом з партнерами виділили 4,7 млн євро на постачання 70 тисяч продуктових наборів і напоїв українцям у грудні 2022 року. Набори передадуть громадам, які найбільше відчувають потребу в продовольстві. Їхній перелік формується, і компанія незабаром поділиться звітом. Про це пише hromadske.

З початку повномасштабного вторгнення в Україну Coca-Cola зосередилася на трьох основних напрямках допомоги: постачанні продовольчих наборів з-за кордону, відновленні інфраструктури та підтримці громад згідно з їхніми найгострішими потребами.

“Coca-Cola спільно з партнерами зобов’язалися виділити понад 18 млн євро на гуманітарну допомогу в Україні та підтримку працівників, які перебувають в Україні”, — розповідає Ольга Чумак, керівниця напрямку комунікацій “Coca-Cola Україна”.

“Продуктові набори формують відповідно до науково обґрунтованих міжнародних стандартів Червоного Хреста, що забезпечує їхню високу якість. Один набір — це місячний запас найнеобхідніших і найпоживніших продуктів із великим терміном придатності в пакуванні, яке забезпечує зберігання без холодильника“, — говорить Максим Доценко, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

Кожен набір продовольства в Україні доповнюють питною водою та напоями Coca-Cola, на що виділяють 700 тисяч євро.

Реклама

Залишити коментар