Британський художник Бенксі продає свої роботи, щоб передати гуманітарну допомогу Україні

Британський художник Бенксі виставив на продаж 50 власних малюнків-трафаретів. Кошти покупців направлять на допомогу Україні. Про це Бенксі інформував 9 грудня 2022 року в інстаграмі, передає Детектор медіа.

Британський вуличний художник Бенксі виставив на продаж 50 своїх робіт. Пронумеровані й підписані автором малюнки-трафарети можна придбати на сайті благодійного фонду Legasy Of War. Кожен покупець має змогу придбати лише одну роботу за 5 тис. фунтів стерлінгів ($6,1 тис., – ред.).

На гроші, отримані з аукціону, планують придбати машини швидкої допомоги та відправити іншу гуманітарну допомогу для підтримки України. 

“Вони потрібні на Донбасі для евакуації людей з інвалідністю, літніх людей та постраждалих мирних жителів. Ми також відправимо генератори, газові обігрівачі та ліхтарі на сонячних батареях до громад, які переживають сувору зиму без електроенергії. І зможемо продовжити нашу підтримку притулків у Києві для жінок та ЛГБТ-спільнот”, – зазначив гендиректор фонду Legasy Of War Джайлз Дулей.

Реклама

Залишити коментар