Олексій Резніков розповів, що Україна вважатиме перемогою над росією

Мета боротьби України проти російської агресії є не лише повернення всіх тимчасово окупованих територій, а і демонтаж нацистського режиму у Москві.

Про це сказав міністр оборони України Олексій Резніков у відеозверненні під час Київського безпекового форуму, заснованого Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну».

“Сьогодні, коли ми говоримо про мету нашої боротьби, повернення усіх територій у міжнародно визнаних кордонах є першою і необхідною ознакою нашої перемоги. Необхідною, але не достатньою”, – сказав він.

“Після того, що сталося за 8,5 років і особливо за останніх 9 місяців, повернення формального статусу-кво буде недостатнім не тільки для України, але й для Європи та всього вільного світу”, – наголосив міністр оборони.

За його словами, ознакою нашої перемоги буде не тільки вихід на державний кордон у Міловому на Луганщині чи на острові Тузла. 

“Це також демонтаж нацистського режиму в Москві. А фактично це одночасно денацифікація, деімперіалізація та деколонізація російської федерації”, – підкреслив Олексій Резніков. 

“Відновлення України за рахунок російських активів. Покарання російських військових злочинців, включно з пропагандистами. Створення системи гарантій, за яких агресор не матиме жодних шансів”, – додав він.

Реклама

Залишити коментар