Олексія Нікіфорова призначили новим керівником “Мотор Січі”

Від 28 листопада 2022 року новим очільником ПАТ “Мотор Січ” призначено Олексія Нікіфорова. Також обрано новий склад наглядової ради та її голову — заступника міністра економіки України Ігоря Фоменка

Про це повідомляє Міністерство оборони України у facebook.

Зазначається, що наразі припинено повноваження та звільнено з посади президента акціонерного товариства В’ячеслава Богуслаєва. Наказом міністра оборони України генеральним директором підприємства призначений Олексій Нікіфоров.

“28 листопада 2022 року наказом міністра оборони України внесені зміни до Статуту Публічного акціонерного товариства “Мотор Січ”, на основі якого діє підприємство. Крім того, достроково припинено повноваження членів Наглядової ради, Голови та Членів Ради директорів”, – йдеться у повідомленні.

До нового складу наглядової ради увійшли Роман Коновалов, Сергій Корж, Юрій Пащенко та Юрій Шаповал. Головою  призначено заступника міністра економіки України Ігоря Фоменка. Повідомляється, що він уже провів перше засідання. 

Українське підприємство спеціалізується на виробництві авіаційної техніки, і за словами Міноборони, відтепер підприємство працюватиме на потреби ЗСУ.

“Відтепер стратегічне підприємство працюватиме у режимі 24/7 на задоволення оборонних потреб держави. Повністю використовуватиметься потенціал трудового колективу. “Мотор Січ” буде розвиватися та випускатиме продукцію в інтересах України та ЗСУ”, – повідомили у Міноборони.

Реклама

Залишити коментар