Ще одна ДТП трапилася на Вижниччині: один з водіїв загинув, потерпілих госпіталізували

23 листопада в селі Лукавці відбулося зіткнення трьох транспортних засобів, в результаті один з водіїв отримав травми не сумісні з життям, ще трьох буковинців з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували до медичних установ.  Про це повідомляє Відділ комунікації Поліції Чернівецької області.

Поліцейські попередньо встановили, що відбулося зіткнення автомобіля “Volkswagen Touran”, під керуванням 28-річного місцевого жителя, з автівкою “Audi”, за кермом якої перебував 31-річний житель села Мигове та авто “Skoda Octavia”, на якій рухався 34-річний житель цього ж села.
 
Внаслідок аварії травми не сумісні з життям отримав водій мінівена, а його 28-річну пасажирку з численними тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.
 
Також в цій ДТП травмувалися водій “Audi” та 23-річна пасажирка, обоє жителі селища Берегомет. Потерпілих доправили до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці.
 
Працівники поліції затримали 34-річного водія автомобіля “Skoda Octavia” в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінально процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.
 
За вказаним фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 3 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Реклама

Залишити коментар