Цими вихідними на Буковині трапилися три ДТП: є потерпілі

ДТП сталися 19 листопада у Недобоївцях та 20 листопада у Димці та Динівцях. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Вранці 19 листопада до поліції надійшло повідомлення про ДТП неподалік села Недобоївці. Поліцейські попередньо встановили, що 29-річний водій автомобіля “MAN”, не врахував дорожньої обстановки, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з вантажівкою такої ж марки під керуванням 43-річного жителя Прикарпаття. Внаслідок аварії старший із водіїв отримав травму голови. Медики доправили потерпілого до лікарні для надання відповідної медичної допомоги.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася 20 листопада в селі Димка Чернівецького району. Правоохоронці з’ясували, що 34-річний водій автомобіля “Renault” допустив наїзд на припарковану вантажівку “DAF”. В результаті ДТП водій легковика отримав численні тілесні ушкодження. Медики госпіталізували його до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці.

Також цього ж дня в селі Динівці Чернівецького району, зіткнулися автомобіль “MAN” під керуванням 39-річного громадянина Республіки Туреччина, з автомобілем “Mercedes-Benz”. У результаті дорожньо-транспортної пригоди 58-річна пасажирка мікроавтобуса отримала травми голови та руки. 

За всіма фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Правоохоронці закликають водіїв неухильно дотримуватися Правил безпеки дорожнього руху, особливо при погіршені погодних умов, дотримуйтесь безпечної швидкості та дистанції, а також уникайте маневрів під час руху чи різких гальмувань. Бережіть себе та не наражайте на небезпеку оточуючих.

Реклама

Залишити коментар