Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача

Президент Володимир Зеленський у суботу, 19 листопада, провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Говорили зокрема про фронт та енергетику.

Про це повідомив Зеленський у Telegram.

За його словами, основними питаннями Ставки було забезпечення українських військових, ситуація на конкретних ділянках передової й “те, що ми плануємо збільшити кількість українських прапорів у містах на півдні та сході країни”.

“Окремо обговорили бої на Донеччині. Були доповіді. Робимо все, щоб допомогти нашим героям витримувати російські атаки”, — повідомив Зеленський.

Він зазначив, що окрему увагу на засіданні приділили енергетиці. Президент розповів, що постійно отримує доповіді щодо відновлювальних робіт.

“По всій країні працюємо, щоб стабілізувати ситуацію. Найбільше проблем з електрикою — Київ і область, Одеса й область, Харків і область. Вінниччина, Тернопільщина, Черкаси, Чернігів та інші регіони. Енергетики роблять усе можливе, щоб дати людям нормальне життя“, — наголосив він.

Зеленський також анонсував «вагомі міжнародні події» вже найближчим часом. Переконує, що “все потрібне для нашого захисту забезпечимо” і “всіх, кого можна залучити до підтримки нашої держави, залучаємо”.

Реклама

Залишити коментар