Виконкомом НОК прийняв відставку Шуфрича, Суркіса та Кожем’якіна

Виконкомом Національного олімпійського комітету України одноголосно ухвалив рішення про відставку членів Григорія Суркіса, Нестора Шуфрича та Андрія Кожем’якіна за їхнім добровільним письмовим проханням.

Про це повідомила пресслужба НОК.

Виключення з членів комітету депутатів від колишньої ОПЗЖ Суркіса та Шуфрича пресслужба НОК уже анонсувала раніше. Вони звернулись із відповідними заявами до новообраного президента комітету Вадима Гутцайта. Однак про Кожем’якіна у повідомленні пресслужби не згадувалося.

Перед цим екстренер збірної України з футболу Андрій Шевченко, якого теж обрали до складу комітету, заявив, що не входитиме туди, бо не згоден із новим складом НОК. Він не уточнив, присутністю кого саме незадоволений, однак у мережі найбільшої критики зазнали Шуфрич та Суркіс.

Напередодні в НОК уперше за 17 років змінився керівник: новим головою організації став міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

На Генасамблеї НОК також обрали нових членів комітету на період 2022-2026 років. До списку з 39 людей увійшли Григорій Суркіс, Олександр Усик, Андрій Шевченко, Марина Бех-Романчук, Лілія Подкопаєва та інші.

До персонального складу членів НОК долучили представників Федерації стрільби з лука Нестора Шуфрича та Олену Садовничу, а також представників Федерації плавання Андрія Власкова та Віктора Міця.

Реклама

Залишити коментар