росія приречена на поразку у війні — Резніков

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що росія приречена на поразку у війні проти України, оскільки баланс сил змінився на користь ЗСУ.

У себе у Facebook він написав, що попереду очікується непростий період.

“Ворог вдається до терору, щоб спричинити гуманітарну кризу. Але баланс вже змінився. Росія приречена на поразку. Україна обов’язково переможе. Працюємо над тим, щоб світ сприйняв українське бачення перемоги, і вона настала якнайшвидше”, — зазначив Резніков.

За його словами, на цьому етапі війни все більшу роль відіграватимуть такі фактори, як економіка, логістика, якість забезпечення військ і здатність до розвитку навіть під час активної фази бойових дій.

Резніков додав, що станом на 17 листопада “Міністерство оборони не лише забезпечило поточні потреби Збройних Сил України, але й сформувало і вже кілька місяців підтримує для армії резерв у вигляді понад 200 тис. бронежилетів та понад 100 тис. шоломів”.

Резерв поступово зростатиме відповідно до запитів ЗСУ, наголосив міністр.

Резніков повідомив, що наступного року Україна буде здатна самостійно забезпечити всі сили оборони у бронежилетах і шоломах. Імпорт у разі потреби може стати точковим доповненням.

“Ми вдосконалюємо логістику, у тому числі – через впровадження натівської програми Logfas. Ми детально пояснюємо логіку наших дій партнерам і будуємо систему проектів підтримки не середній та довгий терміни. Це залучає економічний потенціал вільного світу на користь України”, — додав він.

Реклама

Залишити коментар