ДТП на Буковині: 51-річний чоловік допустив наїзд на пішохода

Учора, 16 листопада, внаслідок аварії травмувався 59-річний буковинець. За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 22:20 в селі Керстенці Дністровського району. Прибувши на місце події, співробітники відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції попередньо встановили, що 51-річний водій автомобіля «Volkswagen Caddy», допустив наїзд на пішохода.

У результаті ДТП травмувався 59-річний житель села Зарожани. Потерпілого із тілесними ушкодженнями медики госпіталізували до лікарні для надання відповідної допомоги.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція Буковини закликає усіх учасників руху неухильно дотримуватись Правил безпеки дорожнього руху. Крім того поліцейські звертаються з проханням до пішоходів про необхідність виділяти себе світлоповертальними елементами в умовах поганої видимості та у темну пору доби.

Реклама

Залишити коментар