У Чернівцях водій керував автомобілем в стані сп’яніння, порушив комендантську годину та ще й запропонував хабар

Днями, близько 1-ї години ночі, на вулиці Гагаріна, за порушення ПДР та порушення комендантської години, патрульні зупинили транспортний засіб Opel.

Про це повідомляє управління патрульної поліції у Чернівецькій області.

Під час спілкування інспектори помітили, що у водія присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянину запропонували пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння, на що керманич погодився. Результат — 2,33 проміле. З метою уникнення адміністративної відповідальності чоловік, запропонував працівникам поліції неправомірну вигоду. Патрульні пояснили, що за такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність. Однак 37-річний водій на зауваження патрульних не реагував та залишив в службовому транспортному засобі грошові кошти.

Охоронці порядку затримали керманича до прибуття слідчо-оперативної групи.

На водія винесено відповідні адміністративні матеріали. Також зауважимо, що згідно з ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ карається штрафом від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Реклама

Залишити коментар