Недотримання графіку руху: автобусних перевізників Чернівців оштрафували на майже 90 тис. грн

Автобусних перевізників міста оштрафували на майже 90 тисяч гривень. Причини різні: недотримання графіку руху, незадовільний санітарний стан та недостатня кількість машин на маршруті. Зокрема, через останній пункт нещодавно розірвали договір з перевізником, який обслуговував маршрут №13.

Про це повідомляють у Чернівецькій міській раді.

Зокрема, у департаменті транспорту та окремих питань комунального господарства, зазначили, що внаслідок численних скарг пасажирів, здійснили низку позачергових перевірок щодо дотримання перевізником ТОВ “Денисівка-1” договірних умов в частині обслуговування відповідного маршруту.

“Перевірками встановлено наступні порушення під час обслуговування перевізником маршруту №13:

– недотримання графіків руху та регулярності руху транспортних засобів на маршруті;

– недостатнє забезпечення автобусами маршруту, зокрема з 9 листопада на маршрут замість 6-ти транспортних засобів виїжджало лише 2-а.

Через ці порушення мешканці не мали змоги вчасно добратися на роботу, навчання”, – йдеться в повідомленні.

Про результати перевірок перевізника ТОВ “Денисівка-1” попередили, однак порушення не були усунуті. Тому, ухвалили рішення про дострокове розірвання в односторонньому порядку договору на перевезення пасажирів перевізником ТОВ “Денисівка-1” на обслуговування маршруту №13.

“Поки триває процедура розірвання угоди з ТОВ “Денисівка-1”, з метою  підсилення якості обслуговування маршруту №13, було укладено Тимчасовий договір з новим перевізником – ТОВ “Чернівці-2004″”, – повідомили в департаменті.

 Графіки руху автобусного маршруту №13:

Фото: Facebook-сторінка Ігор Крохмаль

Реклама

Залишити коментар