Моравецький негайно скликає силовий блок уряду Польщі після ракетної атаки рф в Україні

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький розпорядився негайно скликати на нараду міністрів, які входять до силового блоку уряду.

Про це у Твітері написав речник уряду Польщі Пьотр Мюллер.

“Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький терміново скликав Комітет Ради міністрів з питань національної безпеки і оборони”, – написав Мюллер.

Повідомлення про засідання з’явилося незадовго перед 18.00 за місцевим часом.Причини скликання зустрічі не повідомляються.

Як відомо, в другій половині дня у вівторок росія завдала масованого ракетного удару по території України, ракети впали неподалік від кордону з Польщею.

Кореспондент Radio Zet неофіційно повідомив, що в селі Пшеводув поблизу українського кордону впали дві ракети і влучили в зерносушарки. Повідомляється навіть про загибель двох людей. На місце події прибули представники поліції, прокуратури і війська.

В той же час Radio Lublin повідомляє іншу версію. Інцидент у Пшеводові стався близько 15.40 на перевантажувальній вазі, куди заїжджають трактори з вантажами. Цю інформацію радіостанції підтвердили у місцевій поліції. За попередніми висновками, трактор, який в’їхав на ваги, раптово вибухнув. Радіо теж повідомляє про загибель двох людей.

Реклама

Залишити коментар