За 9100 доларів незаконно переправляв “ухилянтів” до Румунії: правоохоронці затримали буковинця

Буковинські правоохоронці затримали жителя Герцаївської громади, який за 9100 доларів США незаконно переправляв осіб через державний кордон. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Незважаючи на заборону виїзду закордон осіб призивного віку та військовозобов’язаних, 26-річний житель села Великосілля підшукував людей, які мали намір перетнути державний кордон України.

Під час здійснення досудового розслідування, правоохоронці з’ясували, що буковинець на власному автомобілі “Mitsubish Pajero” допомагав перетнути державний кордон двом чоловікам призовного віку. Свої послуги фігурант оцінив у 4500 і 4600 доларів США з особи.

Учора, 13 листопада, в селі Череш поліцейські спільно з працівниками Управління СБУ в Чернівецькій області затримали організатора цього нелегального бізнесу в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру, наразі вирішується питання обрання йому запобіжного заходу. За скоєне затриманому загрожує до дев’яти років ув’язнення та конфіскація майна.

Реклама

Залишити коментар