росія знищила всю критичну інфраструктуру Херсона — Зеленський

Станом на вечір 12 листопада Сили оборони встановили контроль над понад 60 населеними пунктами Херсонської області. Перед втечею з Херсона росіяни знищили там всю критичну інфраструктуру.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

Поліція вже розпочала стабілізаційні заходи на звільнених територіях Херсонщини, зокрема у Херсоні. За словами президента, у регіоні є дуже багато роботи для українських вибухотехніків: уже вилучено більш як 2 тисячі вибухонебезпечних предметів. Зеленський зазначив, що окупанти знищили у Херсоні об’єкти зв’язку, постачання води, тепла та електрики.

“У рашистів всюди однакова мета: максимальне знущання з людей. Але ми все відновимо — повірте. Хоч для цього і потрібний час, але всім вже зрозуміло — результат буде наш, український”, — сказав президент.

Глава держави попросив херсонців та мешканців інших звільнених населених пунктів самостійно не перевіряти залишені окупантами будівлі та предмети і повідомляти про них правоохоронцям. Також Зеленський розповів, що у Херсоні працюють 10 груп вибухотехніків, поліція та різні підрозділи Сил оборони. Один із саперів 12 листопада зазнав поранень.

Реклама

Залишити коментар