Вкрав гроші, продукти та побутову техніку: буковинцю загрожує до 8 років позбавлення волі

На спецлінію “102” надійшло повідомлення від 63-річного жителя села Йорданешти про те, що невідома особа проникла до його магазину в селі Карапчів, звідки викрала кошти в сумі 6500 гривень та продукти харчування на загальну суму 15 тисяч гривень. Про ще одну крадіжку з міні-маркету повідомив 67-річний житель села Купка. Правоохоронці встановили особу крадія та повідомили йому про підозру.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

В ході досудових розслідувань співробітники відділення № 5 (смт Глибока) Чернівецького райуправління поліції встановили, що 20-річний житель Карапачівської територіальної громади, проник до двох магазинів звідки викрав гроші, продукти харчування та побутову техніку. Загальна сума збитків завдана заявникам становить понад 40 тисяч гривень.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Глибоцького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Наразі вирішується питання обрання йому запобіжного заходу.

Правоохоронці нагадують, що відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок, що в умовах воєнного стану прирівнюються до тяжких злочинів.

Реклама

Залишити коментар