Понад 2 мільйони квіткових цибулин отримають школи України

Вже цієї весни тисячі українських шкіл розквітнуть барвистими килимами. У рамках акції Flowers4School усі зареєстровані для участі заклади отримають по 500 цибулин різних рослин. Так, провели першу висадку квітів у Глибоцькому ліцеї. У ролі садівників себе випробовують діти, які кажуть, що пораються у шкільній клумбі нечасто, але такій нагоді дуже раді.

Ініціативу Нідерландських благодійників підтримав Садовий центр “Флоріум”, власники якого навчалися у Глибоцькому ліцеї, тому й вирішили розпочати Всеукраїнську благодійну акцію з свого навчального закладу. Мета проєкту – ознайомити дітей з багатим світом рослин та виховувати екологічну свідомість.

Натомість діти для благодійників також підготували подарунок. Ліцеїсти розписали українські прапори, які відправляться у Нідерланди.

Організатори гарантують, що у кожній школі буде унікальна локація. Адже посилки комплектують різними квітами. Серед них: тюльпани, нарциси, гіацинти, крокуси. Також у бокс входить інструкція про посадку та допоміжні матеріали. Під час цвітіння планують провести фото-конкурс. Заклади-переможці отримають цінні призи.

Для участі у акції закладам освіти потрібно зареєструватися до 11 листопада за посиланням. Готові набори з цибулинами відправляють Укрпоштою. Наразі заявки на участь подали вже 7230 шкіл.

Реклама

  • Доброго вечора!!! Велике Вам дякуємо, цибулини квітів отримали 30 листопада, то скажіть що нам зараз робити з цибулинами? Садити? Земля підмерзла. Може у льох занести? Допоможіть порадою будь ласка.

Залишити коментар